Monday, August 11, 2008

Sledtime Story

Vail, Colorado is the secondary home for our clients,
who requested our assistance to create a custom designed
mountain resort retreat while avoiding
the look of a hunting lodge.

By utilizing shades of blue and brown in the interior,
combined with charming, natural elements,
the end result is a warm and inviting oasis.

Comfortable leather integrated with
rustic-influenced furnishings,
rich tones and textures lend to
the welcoming atmosphere.

The curved settees utilized at the table
add a unique aspect to the family’s dining room.
Custom window treatments accentuate the view
of the beautiful surrounding vistas.

Clever winter-sport themed accessories
incorporated into the children’s bedroom and play area
remind you that the slopes
are only a short ski-lift ride away!
Designing for this breathtaking locale was very rewarding,
and allowed our imaginations to be inspired
from the influences of nature inherent to this region.

1 comment:

sand shutters said...

Shutters come in many different forms including Cafe style shutters (which cover the lower half of the window), tier-on-tier shutters (two separate layer of shutters), full height (covering the whole window), and shaped shutters (to fit difficult, or unusual windows).